Thalgo Basic (peeling, ultrazvučno čišćenje, maska)

60 min.

170 KN

Tretman za sve vrste kože od suhe do masne. Ovaj tretman regulira seboreju i uklanja crvenilo. Koži se vraća ravnoteža, oštećenja postaju slabije vidljiva. Rezultat je nahranjena, zdrava i čista koža.

PROČITAJ VIŠE

Thalgo Classic (peeling, ultrazvučno čišćenje, masaža, maska)

90 min.

220 KN

Ovo je tretman za sve vrste koža od suhe do masne, za muškarce i žene. On regulira seboreju i uklanja crvenilo. Koži se vraća ravnoteža, oštećenja postaju slabije vidljiva. Rezultat je nahranjena, zdrava i čista koža.

PROČITAJ VIŠE

Thalgodermyl Deluxe (basic + čišćenje)

90 min.

330 KN

Uz mehaničko čišćenje lica, ovo je tretman za masnu kožu i za osobe sa kožom sklonom nečistoćama. Posebno se preporučuje za osobe u pubertetu ili za one s problematičnom kožom. Thalgodermyl tretman regulira seboreju i uklanja crvenilo. Koži se vraća ravnoteža, oštećenja postaju slabije vidljiva. Rezultat je nahranjena, zdrava i čista koža. Preporučujemo ovaj tretman kombinirati sa mehaničkim čišćenjem lica.

PROČITAJ VIŠE

Thalgodermyl Basic

60 min.

280 KN

Ovo je tretman za masnu kožu i za osobe sa kožom sklonom nečistoćama. Posebno se preporučuje za osobe u pubertetu ili za one s problematičnom kožom. Thalgodermyl tretman regulira seboreju i uklanja crvenilo. Koži se vraća ravnoteža, oštećenja postaju slabije vidljiva. Rezultat je nahranjena, zdrava i čista koža.

PROČITAJ VIŠE

Thalgo Ocean za muškarce

60 min.

350 KN

Tretman za sve muškarce koji djeluje protiv umora i bora, te hidratizira kožu. Opustite i napunite energijom kožu pod stresom ovim tretmanom posebno stvorenim za muškarce. Iskusite obnavljajuća i anti-age svojstva mora kroz ovaj hi-tech profesionalni tretman potpomognut algom Bleue Vitale (plava alga), uzetom iz jezera Klamath zbog svojih izuzetnih energetskih svojstava. Koža je ponovo dubinski osvježena i blistava a iritacije izazvane brijanjem uklonjene.

PROČITAJ VIŠE