Vakumska drenaža

30 min.

250 KN

Presoterapija (limfna drenaža)

30 min. / 60 min.

80 KN / 150 KN

Aparat kroz presoterapijsku limfnu drenažu djeluje na kožu i potkožno tkivo. Potiče prokrvljenost i time se povećava cirkulacija krvi. Eliminiraju se toksini i otpadne tvari.To je vrlo je učinkovit tretman kako u prevenciji tako i u terapiji protiv celulita, limfnih edema, otečenih nogu i proširenih vena i cjelokupnoj detoksikaciji organizma, čišćenju i izbacivanju toksina iz tijela. Lošu prokrvljenost tkiva, a posebno nogu, stražnjice i trbuha, te nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, kao što su povećanje volumena masnih stanica, otjecanje nogu i celulitne promjene kože. Osim toga, masažni pritisak vraća metabolizam limfe i limfnih žila u normalu, pomaže u borbi protiv celulita i razbijanje i uklanjanje masnog tkiva, te se preporučuje i za žene nakon poroda. Može se koristiti i za tretiranje postoperativnih ožiljaka nakon opeklina, te u raznim bolovima kralježnice. Kompresija pomaže učvršćenju kože i oblikovanje tijela. Aparat detoxin djeluje na principima ručne limfne drenaže, tako da se pomoću zračnih komora koje se neprekidno pune zrakom, s točno određenim pritiskom koji se prilagođava prema potrebama, mehanički potiskuje nataložena tekućina. Prednosti u odnosu na ručnu drenažu su da je moguće kontrolirati tlak komora i pritisak na određeni dio tijela, vrijeme terapije, mjesto i konkretan problem. S time omogućavamo da se pravilno dreniraju noge, stražnjica, trbuh ili ruke. Tretman se izvodi svaka dva dana, a prije tretmana bi trebali popiti čašu vode.

PROČITAJ VIŠE

Elektrostimulacija

15 min. / 30 min.

80 KN / 150 KN

Kozmetički aparat namjenjen jačanju mišičnog tkiva i mršavljenju jednostavan za korištenje,jer ima intuitivan nadzor uređaja pomoću LCD displeya slikovno.Talijanski dizajn i tehnologija električne stimulacija omogućuje modeliranje i mršavljenje, kroz korištenje izmjenične struje koja potiče mišiće na rad. Postupak se može usporediti s dva sata treninga u teretani. Sadrži 9 programa rada.

PROČITAJ VIŠE

Termo deka

30 min. / 60 min.

45 KN / 100 KN

Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom.Radna temperatura je 20-50 stupnjeva. Trosekcijska termo deka, mogućnost uključenja zasebne sekcije. Za cijelo tijelo. Dvostruki preklop. Termo deka odlično djeluje u kombinaciji sa anticelulitnom masazom i presoterapijskom limfnom drenažom.

PROČITAJ VIŠE

Lipo Laser

40 min.

250 KN

Lipo laser je potpuno bezbolna i neinvazivna tehnologija. Lipo laser niske frekvencije i laserska tehnologija koristi se više od 30 godina u medicinske svrhe i odobrena je od strane US FDA (Food and Drug Administration). Za razliku od drugih tretmana, lipo laser energija sigurno cilja masni sloj. Laserska energija prodire u kožu i stimulira masnoće stanične membrane, te ona postaje propusna. Voda, slobodne masne kiseline i glicerol su ovim tretmanom na ovaj način znatno smanjene i trajno uklonjene. Masne stanice uklanjaju se iz tijela preko prirodnog procesa izlučivanja tvari. Lipo laserski tretmani u samo 30-40 minuta rastopiti će 40-60g masti, što znači 400-500 kalorija. Općenito, prvi rezultati se često mogu izmjeriti već nakon prvog tretmana. Llipo laser kozmetički aparat s 6 velikih i 4 manjih padova/sondi. Uređaj je snage 400w s ukupno 72 laserskih dioda valne dužine 635-650 nm. Prednost lipo lasera je u tome da sonde postavljamo na točno određeno mjesto na kojemu želimo smanjiti obim tj. mršavljenje. Tako možemo tretirati sve dijelove tijela na točno određenom mjestu. Zbog svog prirodnog protoka masnih stanica nazivaju ga još i hladni laser ili bio laser. Preporuka je naj manje 8 tretmana.

PROČITAJ VIŠE

Kavitacija

30 min.

240 KN

Kavitacija koristi ultrazvučne valove specifičnih frekvencija i amplituda koji omogućuju različiti pristup pojedinim područjima tijela. Takve frekvencije omogućuju da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, nego je to proces koji se događa između ultrazvučnih valova i membrana masnih stanica. Kavitacija je zapravo, uz lipo laser, jedinstveni nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim “zahvaćenim” dijelovima tijela. Kavitacija za trajno razbijanje masnih stanica koristi frekvenciju 39.5Hz do 40.5Hz. Dijametar sonde 70 mm. Pod utjecajem valova provedenih kavitacijskom glavom proizvodi se vibriracija masnih stanica od 36 do 40 tisuća puta u sekundi, a potom ih se razbija u male čestice i izlučuje prirodnim putem kroz tekućine.

PROČITAJ VIŠE

Maderoterapija - Noge + Trbuh + Ruke

85 min.

150 KN

Noge + Trbuh + Ruke Maderoterapija nastala je prije tri desetljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u Hrvatskoj. Ne samo da smanjuje “narančinu koru” na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i druge blagodati, među kojima su problem s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života. Iako se danas koristi pretežno za borbu protiv celulita, drvene predmete raznih oblika su u medicinske svrhe prve počele koristiti drevne orijentalne Kulture dalekog Istoka prije gotovo dva tisućljeća. Još su drvene predmete za lječenje koristili sjevernoamerički Indijanci, stari Grci i Egipčani za rješavanje bolova u leđima i vratu, te za ozljede i lomove ruka i noga. Radi se o masažnoj tehnici koja se pokazala najučinkovitijom kada je u pitanju velika ženska boljka – celulit. Najčešće tretman uključuje masažu nogu, trbuha i nadlaktica uz pomoć posebnih drvenih valjaka. Rezultati se brže primjećuju kod punijih osoba a značajniji pomak je primjetan nakon sedmog ili osmog od naj manje deset tretmana. Ova se metoda ne preporučuje tek osobama s proširenim krvnim žilama, a s tretmanima se nipošto ne bi smjelo započinjati prije potpunog prestanka mentrualnog ciklusa. Razmak između tretmana je najviše jedan dan, odnosno preporučuje se svakodnevno ili svaki drugi dan.

PROČITAJ VIŠE

Maderoterapija - Noge + 1 dio tjela

65 min.

120 KN

Noge + 1 dio tjela (trbuh ili nadlaktica) Maderoterapija nastala je prije tri desetljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u Hrvatskoj. Ne samo da smanjuje “narančinu koru” na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i druge blagodati, među kojima su problem s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života. Iako se danas koristi pretežno za borbu protiv celulita, drvene predmete raznih oblika su u medicinske svrhe prve počele koristiti drevne orijentalne Kulture dalekog Istoka prije gotovo dva tisućljeća. Još su drvene predmete za lječenje koristili sjevernoamerički Indijanci, stari Grci i Egipčani za rješavanje bolova u leđima i vratu, te za ozljede i lomove ruka i noga. Radi se o masažnoj tehnici koja se pokazala najučinkovitijom kada je u pitanju velika ženska boljka – celulit. Najčešće tretman uključuje masažu nogu, trbuha i nadlaktica uz pomoć posebnih drvenih valjaka. Rezultati se brže primjećuju kod punijih osoba a značajniji pomak je primjetan nakon sedmog ili osmog od naj manje deset tretmana. Ova se metoda ne preporučuje tek osobama s proširenim krvnim žilama, a s tretmanima se nipošto ne bi smjelo započinjati prije potpunog prestanka mentrualnog ciklusa. Razmak između tretmana je najviše jedan dan, odnosno preporučuje se svakodnevno ili svaki drugi dan.

PROČITAJ VIŠE

Maderoterapija - Noge

45 min.

150 KN

Samo noge – Maderoterapija nastala je prije tri desetljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u Hrvatskoj. Ne samo da smanjuje “narančinu koru” na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i druge blagodati, među kojima su problem s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života. Iako se danas koristi pretežno za borbu protiv celulita, drvene predmete raznih oblika su u medicinske svrhe prve počele koristiti drevne orijentalne Kulture dalekog Istoka prije gotovo dva tisućljeća. Još su drvene predmete za lječenje koristili sjevernoamerički Indijanci, stari Grci i Egipčani za rješavanje bolova u leđima i vratu, te za ozljede i lomove ruka i noga. Radi se o masažnoj tehnici koja se pokazala najučinkovitijom kada je u pitanju velika ženska boljka – celulit. Najčešće tretman uključuje masažu nogu, trbuha i nadlaktica uz pomoć posebnih drvenih valjaka. Rezultati se brže primjećuju kod punijih osoba a značajniji pomak je primjetan nakon sedmog ili osmog od naj manje deset tretmana. Ova se metoda ne preporučuje tek osobama s proširenim krvnim žilama, a s tretmanima se nipošto ne bi smjelo započinjati prije potpunog prestanka mentrualnog ciklusa. Razmak između tretmana je najviše jedan dan, odnosno preporučuje se svakodnevno ili svaki drugi dan.

PROČITAJ VIŠE

Maderoterapija - Trbuh ili Nadlaktica

20 min.

60 KN

Trbuh ili nadlaktica – Maderoterapija nastala je prije tri desetljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u Hrvatskoj. Ne samo da smanjuje “narančinu koru” na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i druge blagodati, među kojima su problem s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života. Iako se danas koristi pretežno za borbu protiv celulita, drvene predmete raznih oblika su u medicinske svrhe prve počele koristiti drevne orijentalne Kulture dalekog Istoka prije gotovo dva tisućljeća. Još su drvene predmete za lječenje koristili sjevernoamerički Indijanci, stari Grci i Egipčani za rješavanje bolova u leđima i vratu, te za ozljede i lomove ruka i noga. Radi se o masažnoj tehnici koja se pokazala najučinkovitijom kada je u pitanju velika ženska boljka – celulit. Najčešće tretman uključuje masažu nogu, trbuha i nadlaktica uz pomoć posebnih drvenih valjaka. Rezultati se brže primjećuju kod punijih osoba a značajniji pomak je primjetan nakon sedmog ili osmog od naj manje deset tretmana. Ova se metoda ne preporučuje tek osobama s proširenim krvnim žilama, a s tretmanima se nipošto ne bi smjelo započinjati prije potpunog prestanka mentrualnog ciklusa. Razmak između tretmana je najviše jedan dan, odnosno preporučuje se svakodnevno ili svaki drugi dan.

PROČITAJ VIŠE

Maderoterapija - popust na pakete

Maderoterapija nastala je prije tri desetljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u Hrvatskoj. Ne samo da smanjuje “narančinu koru” na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i druge blagodati, među kojima su problem s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života. Iako se danas koristi pretežno za borbu protiv celulita, drvene predmete raznih oblika su u medicinske svrhe prve počele koristiti drevne orijentalne Kulture dalekog Istoka prije gotovo dva tisućljeća. Još su drvene predmete za lječenje koristili sjevernoamerički Indijanci, stari Grci i Egipčani za rješavanje bolova u leđima i vratu, te za ozljede i lomove ruka i noga. Radi se o masažnoj tehnici koja se pokazala najučinkovitijom kada je u pitanju velika ženska boljka – celulit. Najčešće tretman uključuje masažu nogu, trbuha i nadlaktica uz pomoć posebnih drvenih valjaka. Rezultati se brže primjećuju kod punijih osoba a značajniji pomak je primjetan nakon sedmog ili osmog od naj manje deset tretmana. Ova se metoda ne preporučuje tek osobama s proširenim krvnim žilama, a s tretmanima se nipošto ne bi smjelo započinjati prije potpunog prestanka mentrualnog ciklusa. Razmak između tretmana je najviše jedan dan, odnosno preporučuje se svakodnevno ili svaki drugi dan.

10% popusta na pakete od 10 tretmana – 15% popusta na pakete od 20 tretmana

PROČITAJ VIŠE

Body Wrapping

195 KN

Termo deka 60

120 KN

Lipo laser

300 KN

Maderoterapija noge

320 KN

Maderoterapija trbuh ili nadlaktoca

75 KN

Maderoterapija noge + jedan dio tijela

145 KN

Presoterapijska limfna drenaža 30

95 KN

Presoterapijska limfna drenaža 60

180 KN

Elektrostimulacija 15

95 KN

Elektrostimulacija 15

180 KN

Termo deka 30

85 KN

Maderoterapija: Noge + Trbuh + Nadlaktica

200 KN