Manikura - ženska

95 KN

Manikura La Crème Deluxe (manikura, peeling, parafin, masaža, lakiranje)

230 KN

Manikura - muška

75 KN

Manikura + trajni lak (soak off)

230 KN

Lakiranje

35 KN

Ugradnja noktiju (tipse)

300 KN

Geliranje ili nadopuna- prirodni nokti

S 195 KN

M 250 KN

Skidanje gela & manikura

146 KN

Manikura & trajni lak

190 KN

Popravak nokta (tipsa)

25 KN

Relax Masaža Ruku

15 min.

50 KN

Opuštujuća masaža obje ruke od dlana do ramena.

PROČITAJ VIŠE

Skidanje Gela ili Soak Off (iz našeg salona bez stavljanja)

60 min.

40 KN

Skidanje soak off laka ili trajnog gela iz drugih salona bez usluge ponovog nanošenja u La Crème.

PROČITAJ VIŠE

French (dodatak)

35 KN

Francuska obrada nokta uz bojanje trajnim lakom ili gelom.

PROČITAJ VIŠE

Chrome Effect (dodatak na soak-off)

50 KN

WOW Lakiranje

60 min.

95 KN

Novost u svijetu lakova! La Crème s ponosom, kao PRVI u Hrvatskoj, predstavlja WOW – hibridni običan lak s elementima gela. Raspon intenzivno živih boja koje traju do 10 dana. Ima zaglađujući učinak gela za izravnavanje neravnih površina i suši se na dnevnom svjetlu bez potrebe za korištenjem UV/LED lampe. Ne treba se nanositi podlak, već samo WOW nadlak za visoki sjaj i dodatnu izdržljivost. WOW je nježan za nokte i može se ukloniti jednostavno s bilo kojim odstranjivačem laka za nokte.

PROČITAJ VIŠE

IBX Tretman + Dadi ulje (prvi tretman)

30 min.

95 KN

NOVO U HRVATSKOJ! Novi revolucionarni način popravka i ojačavanja nokata za žene i muškarce IBX je sustav koji pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i sanira nepravilnosti. IBX sistem ima produljeno djelovanje na prirodni nokat. Potiče rast i sprečava daljnje ljuštenje. Ove dobrobiti čine IBX idealnim dodatkom trajnom laku. Svaki nokat koji je duže vrijeme pokriven nakon uklanjanja oslabljuje. Rezulatati se vide odmah nakon par tretmana. Klijenti su posvjedočili kako IBX štiti njihove nokte od ljuštenja i pucanja, što se dešava ukoliko kontinuirano nanosite trajni lak. Klijenti koji su bili na IBX tretmanu kako bi ojačali svoje nokte ne samo da su primjetili vidljivo poboljšanje već i smanjenje ljuštenja i pucanja. Konačni rezultat su zdraviji nokti i povećana dugotrajnost trajnog laka! Za razliku od ostalih proizvoda namijenjenih obnovi noktiju koji tretiraju isključivo površinu, IBX prodire u nokat pomoću topline i zapečačuje se LED svijetlom. Ovaj sistem spaja gornje slojeve nokatne ploče kako bi hranjive i ojačavajuće tvari ostale u noktu i podarile odmah vidljiv rezultat. Nije ga potrebno uklanjati jer trajno ostaje u noktu (naravno dok god nokat ne izraste). Kod klijentica koje redovito stavljaju trajni lak, preporučljivo je IBX sistem nanijeti svaki puta prije ponovne aplikacije trajnog laka. Kod klijentica koje povremeno nanose trajni lak, IBX je potrebno nanijeti nakon uklanjanja trajnog laka. Naravno, nismo ni muškarce zaboravili. Naime, IBX je potpuno proziran i bez sjaja, dakle NEVIDLJIVI. U tom smislu, muškarci sa oštećenim noktima bez brige mogu računati na IBX kao riješenje za oporavak noktiju.

PROČITAJ VIŠE

IBX Tretman bez Dadi ulja

30 min.

60 KN

NOVO U HRVATSKOJ! Novi revolucionarni način popravka i ojačavanja nokata za žene i muškarce IBX je sustav koji pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i sanira nepravilnosti. IBX sistem ima produljeno djelovanje na prirodni nokat. Potiče rast i sprečava daljnje ljuštenje. Ove dobrobiti čine IBX idealnim dodatkom trajnom laku. Svaki nokat koji je duže vrijeme pokriven nakon uklanjanja oslabljuje. Rezulatati se vide odmah nakon par tretmana. Klijenti su posvjedočili kako IBX štiti njihove nokte od ljuštenja i pucanja, što se dešava ukoliko kontinuirano nanosite trajni lak. Klijenti koji su bili na IBX tretmanu kako bi ojačali svoje nokte ne samo da su primjetili vidljivo poboljšanje već i smanjenje ljuštenja i pucanja. Konačni rezultat su zdraviji nokti i povećana dugotrajnost trajnog laka! Za razliku od ostalih proizvoda namijenjenih obnovi noktiju koji tretiraju isključivo površinu, IBX prodire u nokat pomoću topline i zapečačuje se LED svijetlom. Ovaj sistem spaja gornje slojeve nokatne ploče kako bi hranjive i ojačavajuće tvari ostale u noktu i podarile odmah vidljiv rezultat. Nije ga potrebno uklanjati jer trajno ostaje u noktu (naravno dok god nokat ne izraste). Kod klijentica koje redovito stavljaju trajni lak, preporučljivo je IBX sistem nanijeti svaki puta prije ponovne aplikacije trajnog laka. Kod klijentica koje povremeno nanose trajni lak, IBX je potrebno nanijeti nakon uklanjanja trajnog laka. Naravno, nismo ni muškarce zaboravili. Naime, IBX je potpuno proziran i bez sjaja, dakle NEVIDLJIVI. U tom smislu, muškarci sa oštećenim noktima bez brige mogu računati na IBX kao riješenje za oporavak

PROČITAJ VIŠE

IBX kao dodatak uz Soak Off ili Geliranje

60 min.

35 KN

IBX tretman kao dodatak uz soak off ili geliranje prirodnih noktiju. Novi revolucionarni način popravka i ojačavanja nokata za žene i muškarce IBX je sustav koji pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i sanira nepravilnosti. IBX sistem ima produljeno djelovanje na prirodni nokat. Potiče rast i sprečava daljnje ljuštenje. Ove dobrobiti čine IBX idealnim dodatkom trajnom laku. Svaki nokat koji je duže vrijeme pokriven nakon uklanjanja oslabljuje. Rezulatati se vide odmah nakon par tretmana. Klijenti su posvjedočili kako IBX štiti njihove nokte od ljuštenja i pucanja, što se dešava ukoliko kontinuirano nanosite trajni lak. Klijenti koji su bili na IBX tretmanu kako bi ojačali svoje nokte ne samo da su primjetili vidljivo poboljšanje već i smanjenje ljuštenja i pucanja. Konačni rezultat su zdraviji nokti i povećana dugotrajnost trajnog laka! Za razliku od ostalih proizvoda namijenjenih obnovi noktiju koji tretiraju isključivo površinu, IBX prodire u nokat pomoću topline i zapečačuje se LED svijetlom. Ovaj sistem spaja gornje slojeve nokatne ploče kako bi hranjive i ojačavajuće tvari ostale u noktu i podarile odmah vidljiv rezultat. Nije ga potrebno uklanjati jer trajno ostaje u noktu (naravno dok god nokat ne izraste). Kod klijentica koje redovito stavljaju trajni lak, preporučljivo je IBX sistem nanijeti svaki puta prije ponovne aplikacije trajnog laka. Kod klijentica koje povremeno nanose trajni lak, IBX je potrebno nanijeti nakon uklanjanja trajnog laka. Naravno, nismo ni muškarce zaboravili. Naime, IBX je potpuno proziran i bez sjaja, dakle NEVIDLJIVI. U tom smislu, muškarci sa oštećenim noktima bez brige mogu računati na IBX kao riješenje za oporavak noktiju.

PROČITAJ VIŠE

IBX Dadi ulje 3.75 ml

30 min.

80 KN

Ukoliko vaši nokti izgube i najmanju količinu ulja koje prirodno nalazimo u njihovoj strukturi postat će kruti i lomljivi. Ovakvi nokti češće pucaju i postoji opasnot od ozljede. Ulje vraća elastičnost noktima te hrani i omekšava kutikulu. Ulje sadrži 95% CERTIFICIRANIH ORGANSKIH SASTOJAKA koji su namjenjeni za oporavak noktiju i kutikule. Također može se koristiti i za njegu kože. SASTOJCI: avokadovo ulje (visok sadržaj vitamina A i D); ekstra djevičansko maslinovo ulje (djeluje protuupalno); jojobino ulje (ubrzava upijanje); prirodni vitamin E (jak antioksidans s ljekovitim svojstvima). Aroma se sastoji od 21 eterična ulja i daje fantastičan miris. DOBROBITI: prodire duboko i NE OSTAVLJA masne mrlje, povećat će se elastičnost vaših noktiju i spriječiti njihovo lomljenje.

PROČITAJ VIŠE

Njega geliranih ruku (nadopuna)

140 KN

Trajni lak (Soak off)

160 KN

Skidanje gela, soak off (iz drugih salona)

75 KN

IBX Dadi Oil

7540KN