Korekcija obrva

35KN

Bojanje obrva

50 KN

Bojanje trepavica

50 KN

Bojanje trepavica & obrva

75 KN

Minival trepavica

100 KN

Minival trepavica + bojanje

140 KN

Mikrodermoabrazija (dijamantna)

250 KN

Mikrodermoabrazija (kristalna)

335 KN

Bojanje brkova

40 KN

Bojanje brade & brkova

85 KN

Nadopuna trepavica

60 min.

300 KN

Mehaničko Čišćenje Lica

60 min.

240 KN

Ručno istiskivanje akna i mitesera.

Radiofrekvencija

10 - 15 min.

150 KN

Radio frekvenciju koristimo za brzo, uspješno i bezbolno pomlađivanje kože i smanjenje bora. Normalne promjene prilikom starenja kože uključuju nejednaku teksturu kože, pojačano isušivanje, vrećasti izgled kože koji nastaje postepenim gubitkom elastina u koži, transparentnost koja se pojavljuje zbog stanjivanja površinskog dijela kože. Radio frekvencija je tehnologija koja emitira elektromagnetsku energiju u vezivno tkivo našeg lica ili tijela s ciljem stimuliranja regeneracije prirodnog kolagena. Proces započinje kada elektromagnetski valovi susrečući se s otporom kože stvaraju toplinsku energiju. Konačni efekt je naposlijetku čvršća i jača koža, puna kvalitetnog, svježeg i obnovljenog kolagena. Ova vrsta tretmana pomaže u uklanjanju ožiljaka nakon tretiranja akni, uklanja abnormalnu boju kože, sprječava pojavu bora i otklanja ih na licu, uklanja podočnjake i crnilo ispod očiju, omekšava kvržice i liječi akne.

PROČITAJ VIŠE

Enzimski piling (Declèor)

15 min.

90 KN

Enzimski piling Declèorovim preparatima sadrži voćne enzime koji svojim djelovanjem pomažu razlaganje mrtvih ćelija i njihovo potpunije odstranjivanje. Preporučuje se u zimskim mjesecima kako bi se koža oslobodila rožnatih ćelija i bolje upijala hranljive sastojke iz seruma, maski i krema. Koža tretirana enzimskim pilingom postaje zdravija i sposobnija da se samoobnavlja. Zato enzimski piling sjajno djeluje u smanjivanju ožiljaka, pjega i bora. Jedno od stanja koje enzimski piling može poboljšati je smanjivanje pojave akni.

PROČITAJ VIŠE

Express Mehaničko & UZV Čišćenje

90 min.

324 KN

U ovom brzom tretmanu mehaničkog i ultrazvučnog čišćenja lica odstranjuju sve podkožne i površinske nečistoće nakon čega je lice osvježeno i pomlađeno. Postupak počinje čišćenjem lica s mlijekom i pilingom. Potom se lice pari vapazonom kako bi se otvorile pore, odnosno lice se priprema za mehaničko čišćenje. Tretman se nastavlja viskokom frekvencijom kojom se umiruje crvenilo koje može nastati usljed mehaničkog čišćenja. Sada se pristupa čišćenju lica pomoću ultrzvučne spatole koja svojim djelovanjem dubinski prodire ispod kože i izvlači sve preostale nečistoće na povrsinu. Po završetku ultrazvučnog čišćenja nanosi se posebna maska za umirenje koja smiruje večinu preostalog crvenila, a tretman završava nanošenjem kreme koja umiruje i hidratizira kožu i ostavlja lice pomlađeno, obnovljeno i osvježeno.

PROČITAJ VIŠE

Ekstenzije trepavica od svile

120 min.

400 KN

Zbog velike potražnje La Crème je uveo ekstenzije trepavice. Ekstenzijama trepavica vaše oči su vam cijelog dana i noći naglašene bez maskare i stalne brige za njih. Uz njih možete imati zavodljiv i mačkasti pogled kojemu će se teško moći odoliti. Svilene trepavice stavljaju se niz prirodnu trepavicu s posebnim ljepilom, tako da ekstenzije mogu trajati onoliko koliko traje prirodni ciklus vaših trepavica. Na taj način se prirodne trepavice nadograđuju, produžuju i povećava im se volumen ovisno o klijentičinim željama. Ekstenzije je potrebno nadopunjavati svaka 3-6 tjedana, ovisno o životnom ciklusu prirodnih trepavica. Ekstenzijama je moguće produžiti i dobiti prirodan izgled trepavica koje su zbog menopauze i ostalih hormonalnih tegoba vrlo kratke i rijetke.

PROČITAJ VIŠE

La Crème Express Revitalizing Enzyme Lift (Enzimski piling Declèor preparatima, radio frekvencija, hranjiva Declèor maska)

40 min.

265 KN

Enzimski piling Declèorovim preparatima sadrži voćne enzime koji svojim djelovanjem pomažu razlaganje mrtvih ćelija i njihovo potpunije odstranjivanje. Preporučuje se u zimskim mjesecima kako bi se koža oslobodila rožnatih ćelija i bolje upijala hranljive sastojke iz seruma, maski i krema. Koža tretirana enzimskim pilingom postaje zdravija i sposobnija da se samoobnavlja. Zato enzimski piling sjajno djeluje u smanjivanju ožiljaka, pjega i bora. Jedno od stanja koje enzimski piling može poboljšati je smanjivanje pojave akni. Radio frekvenciju koristimo za brzo, uspješno i bezbolno pomlađivanje kože i smanjenje bora. Normalne promjene prilikom starenja kože uključuju nejednaku teksturu kože, pojačano isušivanje, vrećasti izgled kože koji nastaje postepenim gubitkom elastina u koži, transparentnost koja se pojavljuje zbog stanjivanja površinskog dijela kože. Radio frekvencija je tehnologija koja emitira elektromagnetsku energiju u vezivno tkivo našeg lica ili tijela s ciljem stimuliranja regeneracije prirodnog kolagena. Proces započinje kada elektromagnetski valovi susrečući se s otporom kože stvaraju toplinsku energiju. Konačni efekt je naposlijetku čvršća i jača koža, puna kvalitetnog, svježeg i obnovljenog kolagena. Ova vrsta tretmana pomaže u uklanjanju ožiljaka nakon tretiranja akni, uklanja abnormalnu boju kože, sprječava pojavu bora i otklanja ih na licu, uklanja podočnjake i crnilo ispod očiju, omekšava kvržice i liječi akne.

PROČITAJ VIŠE

Needling

140 KN

Nadopuna trepavica

300 KN

Dodoatak 3D trepavice

50 KN

AHA tretman lica bez kreme

300 KN

AHA paket 6 tretmana s kremom

1560 KN

Kisik dodatak na druge tretmane

120 KN

Mikroabrazija (dijamantna) Lica

300 KN

Enzimski Peeling

110 KN

AHA 2 tretmana lica s kremom

600 KN