La Crème Foot & Hand Treatment (peeling, maska, parafin, masaža - ruke i noge)

220 KN

La Crème Vajacial (uklanjanje uraslih dlačica, maska, peeling, lifting)

60 min.

200 KN

Razlog tome zašto se većina žena opredjeljuje za uklanjanje dlačica voskom ili pomoću šećera, umjesto brijanja ili upotrebe krema za uklanjanje dlačica je da te tehnike čine kožu glatkom i daleko su najučinkovitiji način rješavanja neželjenih dlačica bikini zone. Iako su ranice, iritacija i urasle dlačice uvelike rjeđa pojava nakon uklanjanja voskom ili šećerom, ukoliko ste podložni takvim pojavama, La Crème ima novo i inovativno rješenje za takve probleme! La Crème s ponosom predstavlja tretman vajacial u Hrvatskoj. Tretman vajacial sličan je njezi lica, ali je posebno razvijen kako bi osvježio i pomladio bikini zonu. Tretman traje najviše jedan sat ovisno o tome koliko je uraslih dlačica potrebno ukloniti, a sastoji se od osnovnih koraka koji čine i tretman lica (bez masaže). Prvo se koža očisti antibakterijskom kupkom i namaže se gelom za čišćenje kože. Potom se sve urasle dlačice pojedinačno odstrane. Kada završi postupak uklanjanja dlačica, na tretirano se područje namaže umirujuća maska protiv akni i pjegica. Kad se sve to očisti, tretman vajacial završava posebnim pilingom za bikini zonu kako bi se uklonilo crvenilo, čineći je glatkom i pomlađenom sa lifting efektom. Naravno, nakon takvog vajacial tretmana, možda si poželite priuštiti i vajazzle.

PROČITAJ VIŠE

La Crème Vajazzle (S - privremeni tatoo do 30 kristalčića)

50 KN

Najnovije ludilo u Kanadi i SAD-u uljepšava Vaš “vajayjay” originalnim Swarovski kristalima za ukrašavanje bikini zone i drugih djelova tjela. Vajazzle je riječ koju je izmislila hollywoodska zvijezda Jennifer Love Hewitt, vjerojatno kombinirajući riječi “vagina” i “zabljesnuti”, a postala je domaćim i uvriježenim izrazom među ženama na Zapadu. La Crème s ponosom nudi Hrvaticama da se pridruže svijetu žena koje si priušte makeover svog intimnog područja i koje znaju kako živjeti s puno samopouzdanja i senzualnosti. Odaberite svoj intimni ukras iz naše kolekcije Swarovski kristala i dođite po svoj mali tretman uljepšavanja bikini zone koje ekskluzivno nudi La Crème.

PROČITAJ VIŠE

La Crème Canadian Body Scrub with Body Buffer

20 min.

200 KN

Suha i osjetljiva, masna ili normalna, svaka koža ima univerzalnu funkciju zaštite tijela od vanjskih utjecaja, regulira temperaturu tijela i osigurava njegov imunitet. La Crème pilinzi su svi napravljeni na potpuno prirodnoj osnovi u inovativnim kombinacijama te su prilagođeni svakom klijentu prema stanju kože. Piling tijela u kombinaciji s laganom masažom, pomoći će vam u uklanjanju mrtvih stanica kože, pomlađivanju, osvježenju i opuštanju cijelog tijela. Vaš duh će se ispuniti energijom, a vi ćete se nakon tretmana osjećati poletno i biti spremni za nove svakodnevne životne izazove. Kao rezultat tretmana vaša koža će biti nahranjena, glatka, pomlađena, a prije svega zahvalna. Uz to u ovom tretmanu dodajemo i javorov sirup, poznati po svojstvima detoksifikacije i hidratacije. Masaža se izvodi s “body buffer” aparatom koji pomaže pri odstranjivanju mrtvih stanica kože, odnosno eksfolijacije.

PROČITAJ VIŠE

La Crème Body Wrapping

60 min.

160 KN

Ovo je klasična metoda brzog oblikovanja tijela. Odgovarajućim kremama i proizvodima, ciljano ćemo tretirati problematični dio tijela. Ovakva vrsta tretmana ima snažno lipolitičko djelovanje, ubrzano izbacuje vodu iz potkožnog tkiva, te razgrađuje masne stanice. Specijalna folija pomaže dubljoj penetraciji kreme u potkožno tkivo. Pogodan je za smanjenje obujma cijelog tijela ili samo kritičnih zona. U La Crème koristimo profesionalno blato za mršavljenje “Beauty Salon Professional” Extra Strong Cellulite Mud with red chili peppers od proizvođaća Arco Cosmetici koje slovi kao jedno od najpoznatijih proizvoda za body wrapping na svijetu.

PROČITAJ VIŠE