Declèor Radiance Express Treatment

30 min.

200 KN

Aroma Radiance Express Treatment osvježava i oživljava vaše lice, čisti trenutak opuštanja kroz dan. U kombinaciji sa prilagođenim AROMESSENCE SERUMOM i kotelom voća bogatih vitamina.

PROČITAJ VIŠE

Declèor Discovery

45 min.

250 KN

Jedinstveno i više-osjetno razbuđivanje prema aromaterapiji. Kombinacija sa prilagođenim AROMESSENCE SERUMOM i HYDRA-FLORAL MASKOM sa cvijetnim sokom i aktivnim esencijalnim uljima.

PROČITAJ VIŠE

Declèor Aroma Essential (sa plazmom)

75 min.

300 KN

100% prirodna multi-vitaminska maska Multi-vitaminski tretman sa bogatom i iznenađujućom teksturom – bogata, hranjiva i relaksirajuća. 100% prirodno sjeme lana, pšenične klice i sjeme suncokreta. Ovaj tretman je 100% primjena prirodnog praha kojeg zovemo AROMAPLAZMA. Sastoji se od zdrobljenih sjemenki koje omogućavaju hidrataciju i omekšavajućeg biljnog ljepila napravljeno od polimeriziranih šećera koji kreiraju nježni gel efekt u kontaktu s vodom.

PROČITAJ VIŠE

Declèor Aroma Hydra Lift

75 min.

350 KN

Osjećaj iznimne djelotvornosti i potpune dobrobiti. Ovaj tretman intenzivno osvježava, gasi žeđ u koži i trenutno opušta. Sa čistim voćnim i biljnim ekstraktom i aktivnim esencijalnim uljima Neroli, Petit Grain i Sandalovina. Ovakav tretman idealan je za jako dehidriranu kožu.

PROČITAJ VIŠE

Declèor Expert Lift (anti-age)

90 min.

400 KN

Zaglađuje, učvršćuje, daje sjaj. Termo modelirajuća maska, biljnim ekstraktima kukuruza i saika, koncentratom irisa, te karite maslacem. Nadopunjuje kožu energijom, idealna za dob iznad 40. Godina.

PROČITAJ VIŠE