Declèor parcijalna aromamasaža 2 dijela tijela

30 min.

180 KN

Od stopala do vrhova trepavica, specifična umjetnost DECLÉOR masaža osigurava istinski osjećaj ugode. Oslobođeni napetosti uz pomoć ovih jedinstvenih i velikodušnih tretmana, vaše tijelo prolazi kroz trenutke čiste sreće.

PROČITAJ VIŠE

Declèor aromamasaža lica

60 min.

290 KN

Dozvolite sebi jedan sat čiste masaže za opuštenije crte lica i svježiji ten. Blagotvorno opipljiv susret u kojem se aromatične tehnike kombiniraju različitim ritmovima i pritiscima za bolje oslobađanje od stresa i dublje nadopunjavanje, sa aktivnim esencijalnim uljima. Aromatični balzami za masažu otkrivaju samu srž DECLÉOR-a sa 100% čistim, prirodnim i učinkovitim esencijalnim uljima, posebnim tehnikama masaže i određenom vrstom balzama za sve vrste tijela, uklonit ćemo stress, opustit tijelo, aktivirati i stimulirati cirkulaciju , ukloniti toksine, smanjiti obujam, zategnuti i učvrsiti kožu.

PROČITAJ VIŠE

Declèor aromamasaža tijela

60 min.

300 KN

Priuštite si 60 minuta čiste masaže koja opušta napetost i uz to regulira energiju u tijelu. Trenutak harmonije u kojima koristimo glatke obuhvaćajuće pokrete, akupresuru po točkama, gnječenje i dreniranje prateći se jedan s drugim u nježnom zajedništvu, opuštajući samu bit iz esencijalnog ulja. Ovakva vrsta masaže: opušta, relaksira, hidratizira i hrani. Djeluje na napetost, aktivira limfu i cirkulaciju, balansira i energizira tijelo i duh.

PROČITAJ VIŠE

Declèor aromamasaža deluxe (tijelo + lice + dekolte + tjeme)

90 min.

385 KN

Dozvolite si masažu za opuštenije crte lica i svježiji ten. Blagotvorno opipljiv susret u kojem se aromatične tehnike kombiniraju različitim ritmovima i pritiscima za bolje oslobađanje od stresa i dublje nadopunjavanje, sa aktivnim esencijalnim uljima. Aromatični balzami za masažu otkrivaju samu srž DECLÉOR-a sa 100% čistim, prirodnim i učinkovitim esencijalnim uljima, posebnim tehnikama masaže i određenom vrstom balzama za sve vrste tijela, uklonit ćemo stress, opustit tijelo, aktivirati i stimulirati cirkulaciju , ukloniti toksine, smanjiti obujam, zategnuti i učvrsiti kožu. Uz to, vaše cijelo tijelo dobiva čistu masažu koja opušta napetost i uz to regulira energiju u tijelu. Trenutak harmonije u kojima koristimo glatke obuhvaćajuće pokrete, akupresuru po točkama, gnječenje i dreniranje prateći se jedan s drugim u nježnom zajedništvu, opuštajući samu bit iz esencijalnog ulja. Ovakva vrsta masaže: opušta, relaksira, hidratizira i hrani. Djeluje na napetost, aktivira limfu i cirkulaciju, balansira i energizira tijelo i duh.

PROČITAJ VIŠE